خبر فوری
استخدام مهندس برق

استخدام مهندس برق و نکات مفید برای استخدام و موفقیت

[کل: 7 میانگین: 4.7]

استخدام مهندس برق

یک مهندس برق پس از استخدام چه کاری انجام می دهد؟

مهندسان برق سیستم ها و تجهیزات الکتریکی را طراحی و آزمایش می کنند. آنها ممکن است در موتورها، سیستم های ناوبری یا سیستم های اتومبیل و هواپیما، سیستم های نفت  و گاز، نیروگاه با پرژوه های صنعتی تخصص داشته باشند. مهندسان برق وظایف زیر را بر عهده دارند:

  • ایجاد و آزمایش طراحی برای تولید محصولات و سیستم های برقی: مهندسان برق اغلب با ارزیابی و تحقیق در مورد تقاضا برای تجهیزات و سیستم های الکتریکی جدید شروع میکنند. سپس آنها طرح هایی را برای محصولات جدید یا نسخه های بهبود یافته از محصولات موجود ایجاد می کنند. مهندسان برق همچنین نمونه های اولیه را تولید می کنند تا بتوانند طرح های خود را آزمایش کرده و مشکلات احتمالی را برطرف کنند.
  • مدیریت و حل و فصل شکایات مشتری: برخی از پروژه هایی که مهندسان برق مدیریت می کنند ناشی از شکایت مردم است. مهندسان برق هنگام پاسخ به این نگرانی ها، علت شکایت را بررسی کرده و قبل از تهیه و آزمایش راه حل ها ، سعی در تکثیر موضوع را دارند.
  • نظارت بر تولید و نصب طرح ها: پس از تصویب طرح های آنها، مهندسان برق مشخصات مربوط به ساخت و نصب محصولات خود را ارائه می دهند. بسیاری از مهندسان برق نیز روند تولید را هدایت می کنند و تأیید می کنند که محصولات نهایی کدهای تولید و سایر مشخصات مورد نیاز را رعایت می کنند.
  • طراحی سیستم های برق و استخدام در شرکت مشاور: برای این کار بایستی با مدارک موجود و لازم در پروژه ها و محاسبات مربوطه آشنا شده و روش های طراحی و استفاده را یاد بگیرند.
  • اجرا و نظارت در پروژه ها و شرکت پیمانکار: برای استخدام مهندس برق در این سمت ها، بایستی با تجهیزات برق آشنا بوده و روش های نصب و مهندسی کارگاهی را فرا بگیرند.
  • همکاری با مدیران پروژه: بیشتر مهندسان برق با تیم کار می کنند. آنها غالباً تحت عنوان مدیر پروژه فعالیت می کنند، و اطمینان می دهند که پروژه ها طبق برنامه هستند و از منابع کافی برخوردار هستند.
موارد مورد نیاز مهندس برق 

مهندسان برق به طور کلی برای انجام کارهای خود به مدرک لیسانس و مهارتهای اساسی نیاز دارند. برخی نیز به آموزشها و گواهی ها نیاز دارند، به خصوص اگر می خواهند به سمت های سطح بالاتر بروند.

زبان انگلیسی مورد استفاده زیادی برای مهندس برق دارد و همواره برای استخدام، پیشرفت و موفقیت به آن نیاز دارد.

تحصیلات مهندس برق

کارفرمایان معمولاً مهندسان برق را با داشتن مدرک لیسانس می خواهند. برنامه های کارشناسی به طور معمول شامل مؤلفه های کلاس و آزمایشگاه هستند و متداولترین رشته های مهندسین برق عبارتند از:

مهندسی برق: این برنامه درجه ای دانشجویان را با اصول اولیه مهندسی برق آماده می کند و به آنها کمک می کند تا پایه و اساس فنی قوی را توسعه دهند. دانشجویان می توانند انتظار داشته باشند که مهارت های تفکر انتقادی و حل مسئله را فرا بگیرند زیرا دوره های طراحی الکترونیکی، طراحی سیستم قدرت، سیستم های ارتباطی و الکترومغناطیسی را می گذرانند.

مهندسی الکترونیک: دانشجویانی که این رشته اصلی را دنبال می کنند، می توانند انتظار داشته باشند که پایه و اساس تئوری و مفاهیم مهندسی الکترونیک را بدست آورند. دوره های درسی به طور کلی شامل موضوعاتی مانند برنامه نویسی رایانه، تجزیه و تحلیل شبکه، برنامه های پیشرفته ریاضی و ریزپردازنده است.

برخی از کارفرمایان همچنین برای استخدام شونده ها نیاز به داشتن مدرک کارشناسی ارشد، اغلب برای سمتهای بالاتر دارند. بسیاری از مهندسان برق جاه طلب تصمیم دارند برنامه های ترکیبی را تکمیل کنند که به آنها اجازه می دهد ظرف مدت ۶ سال لیسانس و کارشناسی ارشد مهندسی برق را بدست آورند.

آموزش

بسیاری از مهندسان برق مشتاق، آموزش های حرفه ای را دریافت می کنند، که به داوطلبان این امکان را می دهد که تجربه عملی در کار برای شرکت های مورد نظر را کسب کنند. برخی از مهندسان برق ضمن گذراندن دوره لیسانس یا کارشناسی ارشد، دوره کارآموزی را آموزش می بینند. برخی دیگر برای یادگیری خط مشی ها، رویه ها و گردش کار کارفرمایان، آموزش شغلی دریافت می کنند.

گواهینامه ها

اگرچه کارفرمایان نیازی به مجوز برای مهندسین برق ورودی ندارند، اما در بسیاری از پست های پیشرفته، مهندسان می خواهند قبل از نظارت بر دیگران یا ارائه خدمات به عموم، مجوز حرفه ای داشته باشند. به طور معمول شما ملزم به انجام موارد زیر می باشید:

  • مدرک لیسانس را از یک دانشگاه مهندسی معتبر کسب کنید.
  • مبانی آزمون نظام مهندسی حرفه ای را امتحان کنید، مهندسین برق می توانند پس از اخذ مدرک لیسانس، این کار را انجام دهند.
  • در صورتی که فارغ التحصیل جدید هستید سعی کنید به صورت کارآموز حتی رایگان در شرکتها مشغول یادگیری شوید.
  • حداقل سه سال سابقه کار مرتبط را بدست آورید.
مهارت ها

برای موفقیت در استخدام مهندس برق و شغل مهندس برق، به این مهارت ها نیاز دارید:

  • مهارتهای تفکر تحلیلی: مهندسان برق دائماً نیازهای مشتری و محصولات موجود را برای طراحی تجهیزات و سیستمهای بهتر و موثرتر ارزیابی می کنند. آنها برای درک نیازهای مشتریان و چگونگی پیشرفت های کلیدی به مهارت های تفکر تحلیلی قوی نیاز دارند.
  • مهارت های ارتباطی: از آنجا که آنها به طور معمول با تیم ها همکاری می کنند، مهندسان برق به مهارت های پیشرفته ارتباطی نیاز دارند. آنها باید بتوانند ایده ها و نظرات خود را با افراد تیم به صورت حضوری، از طریق تلفن و از طریق ایمیل به اشتراک بگذارند. آنها همچنین ممکن است مفاهیم ، طرحها یا نتایج را به ذینفعان ارائه دهند.
  • نوآوری: مهندسان برق باید حس نوآوری داشته باشند. آنها باید خلاق باشند و تمایل به فکر کردن در مورد مشکلات را به روشهای جدید داشته باشند.
  • مهارت های ریاضی: برای انجام کارهای خود به خوبی، مهندسان برق به مهارت های پیشرفته ریاضی نیاز دارند. آنها باید برای توسعه و عیب یابی سیستم ها و تجهیزات ، از حساب ، مثلثات و سایر ریاضیات سطح بالا استفاده کنند.
  • مهارت های سازمانی: از آنجا که بسیاری از مهندسان برق همزمان بر روی چندین پروژه کار می کنند، به مهارت های سازمانی خوبی نیاز دارند. آنها باید بتوانند به مهلت ها پایبند باشند و کارهای اساسی را با موفقیت انجام دهند تا بتوانند به طور موثر با تیم ها همکاری کنند.
محیط کار مهندس برق

بیشتر مهندسان برق محل های اداری کار می کنند، جایی که از آنها برای تحقیق و طراحی سیستم ها و تجهیزات از برنامه های رایانه ای استفاده می کنند. آنها همچنین ممکن است برخی از کارهای خود را در آزمایشگاه ها و مراکز تولیدی انجام دهند، به خصوص هنگام نظارت بر آزمایش و تولید.

چگونه می توان به عنوان مهندس برق پس از فارغ التحصیلی استخدام شد:

برایاستخدام شدن به عنوان یک مهندس برق تاه کار ، این موارد را در نظر بگیرید:

  • یک دوره کارآموزی یا یک برنامه همکاری. برای به دست آوردن تجربه عملی ضروری، به دنبال فرصت هایی برای پیوستن به یک برنامه همکاری یا تکمیل دوره کارآموزی باشید. بیشتر مهندسین برق مشتاق این برنامه ها را ضمن کسب مدرک کارشناسی خود ، تکمیل می کنند.
  • به دست آوردن تجربه کار پس از تکمیل شرایط آموزشی و عملی برای کار.
  • برای به دست آوردن پروانه مهندسی حرفه ای حداقل به سه سال تجربه مربوط نیاز دارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by wp-copyrightpro.com