ساخت و اجرای فونداسیون بتنی
ساخت فونداسیون بتنی به تعداد فعالیتهای کاری با اهداف خاص تقسیم می شود و زمان اتمام برای هر فعالیت تعریف می شود.
به عنوان مثال ، علامت گذاری طرح فونداسون، حفاری و خاکبرداری ها، آماده سازی پایه شامل تراز کردن و قرار دادن بتن ضعیف، قالب بندی و سپس قرار دادن فولاد ، ریختن بتن و بهبود آن. این فعالیتها تقریباً در همه انواع فونداسیون تقریباً یکسان است اما توالی و تکنیک اجرای فونداسیون ممکن است کمی متفاوت باشد.
هر فعالیت برای ساخت فونداسیون های بتونی باید برنامه ریزی شود، زیرا در هر مرحله به تجهیزات خاص نیاز دارد. طرح ساخت و ساز برای فونداسیون تحت تأثیر توانایی پیمانکار در انجام پروژه و هزینه های حاصله از پروژه است. هر فعالیت برای ساخت فونداسیون نیاز به مجموعه مهارت های مختلف کارگران و تجهیزات مختلف دارد. کلیه فعالیت های مربوط به ساخت فونداسیون باید به درستی ترتیب داده شود و منابع مورد نیاز در زمان های مختلف فعالیت باید برآورد شود.
برای یک پروژه بزرگ ساختمانی، تعداد زیادی از فونداسیون ها می توانند در یک روز واحد ریخته شوند. بنابراین لازم است هر فعالیت این ساخت و ساز را برنامه ریزی کنید. برنامه ریز پروژه برای ساخت فونداسیون باید تعداد آثار درگیر در هر فعالیت را تعیین کند و میزان مواد لازم را تخمین بزند.
تعداد ابزارها و تجهیزات، نیروی کار و سایر منابع مورد استفاده در این ساخت و ساز باید از قبل به خوبی برنامه ریزی شده باشد. به عنوان مثال ، اجرای بتن می تواند شامل مقدار کل متر مکعب بتن درگیر در فعالیت باشد. ساختمان فرم ها به طور معمول با متر مربع مساحت بتن اندازه گیری می شود.
فعالیت ها در ساخت فونداسیون بتنی
۱٫ علامت گذاری طرح فونداسیون در محل. روش های تنظیم طرح پایه را می توان از اینجا دریافت کرد.
۲- خاکبرداری زمین تا عمق مورد نیاز با استفاده از دستگاه. مراحل حفاری و خاکبرداری همراه با اقدامات ایمنی و تکنیکهای مناسب را می توان در اینجا یافت.
۳- خاکبرداری و تسطیح خاک با استفاده از ابزارهای دستی.
۴- قرار دادن PCC.
۵٫ قرار دادن فولاد تقویت کننده
۶٫ نصب قالب های بتونی برای پایه ها.
۷٫ بتن ریزی، ویبره و تراز کردن سطح بتن.
۸٫ حذف قالب بعد از تحکیم بتن.
۹- تحکیم بتن در تعداد روزهای لازم.
۹- اعمال روکش های نهایی روی سطح بتونی.
۱۰٫ پاکسازی سایت.
۱۱- انجام دوباره بکفیل تا عمق مورد نیاز در تعداد لایه ها.